Foodfotografie, is dat een vak?

Jazeker is dat een vak. Dat wordt vaak onderschat door restaurant-eigenaren, maar toch zijn beelden behoorlijk bepalend! Beelden in je uitingen, op je website en op je social media pagina’s bepalen voor een groot deel het gezicht van je organisatie.

En als je dan toch besluit het zelf te gaan doen, omdat je de kosten van een professionele foodfotograaf wilt uitsparen, dan geeft de Foodbrigade je een aantal tips:

1. Houd je aan de regel van derden (zet het onderwerp niet in het midden van het beeld)
2. Fotografeer je gerechten in natuurlijk licht
3. Creëer een setting bij je gerecht
4. Voorkom met garnering dat details wegvallen

Lees hier meer.

regel-van-derden-food-fotografietips

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s